6 TË VDEKUR – 6 TË ZHDUKUR NGA MOTI I KEQ NË GREQI

Greqi

Edhe dy viktima të tjera regjistrohen nga moti i keq në Greqi. Bëhet fjalë për dy të moshuara 75 dhe 85 vjeç, raportojnë mediat vendase.Gjithashtu për momentin regjistrohen dhe te zhdukur.