7-vjeçari, fëmija më i shpejtë në planet, i bën 100 metra në 13.48 sekonda

562

Ky është djali 7-vjeçar që vrapon si rrufeja dhe tashmë po krahasohet me te shpejtin dhe shtatlartin Bolt. Emri i tij është Ingram Rudolph ‘Blaze’ dhe rekordi i tij në 100 metra është 13.48 sekonda!

Sipas federatës amerikane është një rekord botëror për moshën e tij. Juniorët janë të përfshirë në arenë dhe në çdo garë ata janë të admirueshëm. Zhvendosja e tij është e tillë që të largohet pjesa tjetër e fëmijëve, kështu që ai tashmë i është dhënë nofka “Blaze”, që është rrufeja.

Sipas federatës amerikane, ajo është një rekord botëror për moshën e tij. Juniorët janë të përfshirë në arenë dhe në çdo garë ata janë të admirueshëm. Zhvendosja e tij është e tillë që të largohet pjesa tjetër e fëmijëve, kështu që ai tashmë i është dhënë nofka “Blaze”, që është rrufeja. Interneti dhe shtypi ndërkombëtar tashmë e krahasojnë atë me Yussein Bolt, pasi rekordi botëror i legjendës xhamajkane është 9.58 sekonda. Fëmija është trajnuar çdo ditë dhe siç thotë ai jep gjithçka për çdo garë.