Greqi / Sulmi racist: Goditen me shkopinjë druri refugjatë të mitur

463

Në Konica të Greqisë ka ndodhur një sulm racist në një strehë për refugjatët e pashoqëruar raportohet nga OJQ Arsis – Dy nga shtatë fëmijët u transferuan për ndihmë të parë në Qendrën Shëndetësore, një me dorë të thyer. Komuna e Konitsa flet për një sulm të paprovokuar dhe brutal dhe nuk duket të jetë i vetmi i regjistruar në zonë, transmenton media vendasse