Athinë : Arrestime për drogë… mes tyre dhe dy shqiptarë

312

Katër persona u arrestuan gjatë një operacioni të posaçëm policor në Sheshin Exarchia në Athinë. Këta janë dy shqiptarë dhe dy algjerianë, siç dëshmohet nga operacioni i kryer nga Divizioni i Prokurorisë së Drogave në Attica me ndihmën e OPKE, Ekipet e “Aksionit” dhe oficerët e Policisë së Huaj.

Sipas policisë, u arrestuan nën akuzën e trafikimit dhe tjetri për mbajtje droge. Në total, ata gjetën dhe sekuestruan 75 pako me kanabis të papërpunuar, me peshë 140 gram. U sekuestrua gjithashtu konfiskimi i 90 eurove dhe 3 telefonave celular.

Të arrestuarit u dërguan në Prokurorin e Athinës.