Athinë / Në pranga një shqiptar 29-vjeçar për trafikim droge

305

Në pranga ka rënë një shqiptar 27 vjeçar me akuzën për trafikim droge. Ai eshte ndaluar pranë qendrës së Athinës në rrugën Patision nga forcat e policisë ΔΙΑΣ, që i gjetën në një qese të hedhjeve te mbeturinave një sasi pre 27 kg kanabis.

Gjatë kontrollit policia gjeti ne qesen e plehrave 10 pako të improvizuara kanabis me peshe prej 27 kg dhe 688 gram. Personi i arrestuar është dërguar në Prokurorin Publik të Athinës.