COVID-19 / Greqi: 71 raste të reja u regjistruan për ditën e sotme

247

71 raste të reja në Greqi, siç njoftohet nga S. Tsiodras. Gjithsej janë 695 raste, 114 pacientë u shtruan në spital, 35 prej të cilëve në ICU me moshë mesatare 68 vjeç.

Në Greqi deri më sot që nga shpërthimi i coronavirusit kanë vdekur 17 me një moshë mesatare 76 vjeç, 14 burra dhe 3 gra, të gjithë të moshuar me sëmundje themelore. 29 pacientë kanë dalë nga spitalet. Sotiris Tsiodras vuri në dukje se vlerësohet se midis 8 dhe 10,000 njerëz janë të infektuar me koronavirus në Greqi.