Berluskoni: “Nuk e dija moshën e Rubinit”

Bota

berluskoni ne focusnews-1Këto fjalë konsiderohen të besueshme për të cilat Berluskoni nuk e dinte moshën e vërtetë të marokenies Karima Rubin,” shkruan ai , për arsyet e vendimit të pafajësisë së saj, bërë publike nga ana e Gjykatës Supreme vendimi për ish-Kryeministri Italian . Elementet kryesore, sipas gjykatësit të lartë, janë duke çuar në këtë gjetje, se është pamja e vajzës dhe mënyrën se ajo u soll, që nuk e tradhtuan, aspak, se ajo ishte një e mitur. Për më tepër, anëtarët gjyqësore të Gjykatës së Lartë italiane kanë thënë se vajza marokenie, çdo herë, ka deklaruar një moshë të ndryshme nga 19 deri 27 vjeç, aq sa  dhe miqve të saj i kishte nuk e kishte zbuluar moshën e saj të vërtetë, por njëkohësisht as  edhe Silvio Berluskonit.