Category: Aktualitet

Meta:Të jeni të sigurt se çdo vendim do të ketë në themel zërin tuaj

Meta merr situatën në dorë për të qetësuar protestuesit. Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta përpara fillimit të seancës së sotme plenare  iu bashkua dhe ...

Zoti kryeministër në Greqi janë vrarë 154 emigrantë shqiptarë, kur do fillojnë hetimet?

Zoti kryeministër me një dhimbje ju nisa më 12 Tetor të 2013, pra dy ditë para se të vizitonin vendin nënkryetari i qeverisë dhe ministri i jashtëm grek z....

Prokuroria nis hetimet për akuzat e blerjes së votave në Korçë

Prokuroria nis hetimet për akuzat e blerjes së votave në Korçë Prokuroria më në fund ka lëshuar një urdhër për sekuestrimin e materialeve filmime të...