Category: Korrupsion

10 gjyqtarë, prokurorë e deputetë kanë 40 mln euro

A do të ketë sekuestrim, apo ndëshkim ? A do të zbatohet ligji nëse ka për këto raste ? A do jenë në gjëndje këta njerëz të justifikojnë këto milionë...

Qeveria po u grabit tokat pronarëve në Himarë

Partia Republikane ka akuzuar Bashkinë e Himarës se, nën urdhërin politik të Kryeministrisë kërkon të fillojë shpronësimin dhe shtetëzimin, duke iu marrë...

Ja pasuritë e kryetarëve të bashkive !

Analiza e deklarimeve pasurore të 61 kryetarëve të pushtetit vendor. Pronat e patundshme, vlera e pasurive që kanë dhe prejardhja e milionave që deklaruan. Shumica...

Zoti kryeministër a është korrupsion që Beqaj i dha Beqës 85 milionë lekë?

Shpëtim ZINXHIRIA / Zoti kryeministër vendi po vidhet nga njerëzit e kabinetit tuaj, dhe nga ana juaj ka një heshtje të plotë. Vidhet nga dita në ditë, aq sa...

Vila luksoze e kryetares së Gjykatës së Apelit dhe karburanti i prokurores

Vila, lokale dhe pika karburantesh. Këto janë pronat e një gjyqtareje dhe një prokuroreje në Korçë. “Fiks Fare” solli dje me pamje disa prej pronave të...

Ministri i antikorrupsionit mplekset me korrupsionin

Focus News disponon per drejtesine shqiptare mesazhet e këtij ministri të antikorrupsionit që kercenon një emigrant, pasi me pare sekseret e tij i kane marrë 2000...

Skandal: Bashkia falsifikon firmën e inspektorit të saj

Kur mungon llogjika humbet tolerenca dhe triumfon urrejtja! skandali sapo ka filluar me protagonistë  Bashkinë e Tiranës. Gjoba ndaj PD-së, inspektori i bashkisë:...

Çfarë fiton BE nga emigrantët ?

Emigrantët paguajnë1 miliardë euro në vit për të hyrë në Evropë. BE-ja shpenzon një sasi pak a shumë të ngjashme për t’i mbajtur ata larg nga kufijtë...

Deklaratë e Unionit të gazetarëve Shqiptarë

Tiranë –  Kriza ekonomike dhe financiare në media si dhe informaliteti po shumëfishojnë poshtërimin e gazetarëve në vend. Unioni i Gazetarëve Shqiptarë...

Turpi! E nxjerrin në lirim, sepse punoj mirë

Urim GJATA / Na flasin se në emër të Demokracisë se do bëjnë shtet, po një shtet në emër edhe të popullit, por në fakt veprojnë ndryshe. Duan të bëjnë...