Çudia : Aeroplani i zhdukur ulet në pistë pas 35 vjetësh me ekuipazhin dhe udhëtarët e vdekur! (VIDEO)

3096

Një aeroplan që fluturonte mbi Oqeanin Atlantik, i cili u zhduk pa gjurmë më 4 shtator 1945 …Largimi i aeroplanit të shkatërruar pas 35 vjetësh me ekuipazhin dhe udhëtarët Të qenit i vdekur! (VIDEO)

Trazirat globale kishin shkaktuar një aeroplan që fluturonte mbi Oqeanin Atlantik, i cili u zhduk pa gjurmë më 4 shtator 1945 …

Kërkimi për gjetjen e tij ishte e pasuksesshme dhe në një moment ai u ndal duke mbyllur dosjen e çështjes me avion që konsiderohej i humbur përgjithmonë në ujërat e ftohta të Atlantikut.

Por 35 vjet më vonë, më 12 tetor 1980, ndodhi diçka e pabesueshme: I njëjti aeroplan u ul në një aeroport brazilian pa njoftuar kullën e kontrollit! Pasagjerët dhe ekuipazhi ishin në vendet e tyre, por të shëmtuar dhe të vdekur, dhe kafja e tyre ishte ende e nxehtë …




Këtë e pëlqejnë %d blogues: