Në Indi gjëndet breshka e verdhë ALBINO

830

Një breshkë e verdhë e rrallë është parë në Indi. Albinizmi është një lloj çrregullimi gjenetik në të cilin ka pak ose aspak prodhim të pigmenteve në lëkurë, sy dhe flokë, apo edhe në gëzofin dhe pendët e kafshëve. Është një fenomen i rrallë por mund të prekë shumë kafshë të ndryshme, përfshirë breshkat.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: