Dëmtimi i tmerrshëm i atletes që solli një fund të hershëm të karrierës së saj (video)

379

Fundi i karrierës së saj dhe në një mënyrë shumë të dhimbshme u përjetua nga gjimnastja Samantha Cerio nga Universiteti i Auburn, i cila kishte një rënie të tmerrshme.

Atletja në garën e saj ne gjimnastike gjatë një turneu të NCAA në Baton Rouge të Luizianës, gjatë rënies ka pëesuar një dëmtim seriozku dy këmbët e saj u përkulën prapë, dhe ajo u rrëzua duke u tronditur nga dhimbjet dhe duke mbajtur gjunjët e saj të thyer.

Menjëherë ekipi mjekësor nxitoi në anën e saj dhe pak kohë më pas ajo e largoi atë nga hapësira me një barelë. Deri më tani, shkalla e lëndimit nuk është konfirmuar, por, sipas raporteve, është zhvendosur në të dy gjunjët dhe ka thyer të dyja këmbët. Pas aksidentit të tmerrshëm, Cerio njoftoi përmes Instagram-it tërheqjen e saj nga gara.