Vdiq në moshën 87-vjeçare, ylli i Hollivudit Jim Nambors

Bota

Vdiq në moshën 87 vjeç ylli i Hollivudit Xhim Nambors pasi shëndeti i tij u përkeqësua vitin e kaluar.

Nambor vdiq në shtëpinë e tij në Honolulu, në Havai. Lajmi i vdekjes së tij e konfirmoi bashkëshortja e tij, Stan Kandulandler, duke thënë se ai kishte vuajtur mjaft nga shëndeti i tij në muajt e fundit.

Xhim Nambors ka lindur në Alabama të Shteteve të Bashkuara dhe luajti në producimet kryesore të filmit dhe televizionit, duke pasur si yje të markave të mëdha si Bart Reynolds.