Duan që zgjedhjet vendore t’i kthejnë në zgjedhje politike

Foto e Ditës
bicikleta ne focus news
zgjedhjet vendore po i kthejnë në karnavale thua se janë të pushtshëm për jetë

Bejnë të pamundurën që zgjedhjet vendore ti kthejnë të ngjashme me ato parlamentare. Edhe në këto zgjedhje te drejtëpërdrejta kërkojnë të fusin politikanë, thua se bashkitë i përkasin këtyre partive dhe jo mbare popullit, duke i ngjyrosur me ngjyra politike.