Edhe një tjetër shqiptar vdes në burgjet e Greqisë

412

Vdes edhe një tjetër shqiptar në burgun e Tirkallës. Sot në mëngjes 1 Maj 2019  ka pasur një përleshje midis shqiptarve në burgun e sigurisë së lartë në Trikalla, përleshje të përgjakshme midis tyre ku njeri u plagos rëndë dhe u dërgua me ambulancë në spitalin e qytetit ku më vdiq. Bëhet fjalë për një 29-vjeçar. Gjatë 20 ditëve të fundit eshte vdekja e dytë që ndodh ne kete burg.