Egjipt, lind foshnja “Cyclopas”

Kuriozitete

Foshnja që lindi vuan nga një prej sëmundjeve më të rralla të njohura për njeriun, i njohur si “cyclopas” nga fjala greke “Cyclops” të mitologjisë së Greqisë së lashtë. Fëmija ka lindur vetëm me një sy në qendër të fytyrës së tij, dhe madje edhe hunda dhe goja janë të bashkuar në thelb.CIKLOPAS NE FOCUS-2