Një alien zbulohet nga NASA në Mars

1817

Kureshtarët nuk do të habiteshin për gjetjet e NASA-s, që gjeti një krater të madh në planetin Mars dhe e quajti atë “Kreu Alien Chryse”. NASA raportoi në një deklaratë se krateri duket si një kokë me sy insektesh. Ishte zbuluar nga Mars Global Surveyor në një zonë afër vendit ku anijan kozmike Viking 1 zbriti në 1975. Ndoshta u formua nga asteroidet, por sytë mund të kenë formuar gjatë një motivi misterioz prej kohësh në historinë Ari. Mund të jenë të etched nga erozioni. Fotografia u publikua në vitin 2005, por publikohet pas një artikulli nga studiuesi UFO Scott C Waring. “Kreshtat përgjatë ballit zbulojnë një tipar unik të një alieni që nuk shihet shpesh”.

Emri ndoshta u dha për pllakat nga një studiues i NASA-s

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: