Gjen një çantë shpine me16,000 € dhe ia kthen pronarit

356

Një gjë shumë e mirë ndodhi në Krishtlindjet në Krefeld të Gjermanisë, një kalimtar në Krefeld, Gjermani, gjeti një çantë shpine me 16,000 € , të cilën e kishte humbur një 63-vjeçar.

51-vjeçari që gjeti çantën e shpinës në orën 23:50 të natës së Krishtlindjes në qytetin e Krefeld, ka kërkuar në çantë për të gjetur identitetin e pronarit, por gjet 16,000 € dhe më shumë dhurata.

Personi që gjeti çantën zgjodhi t’ia kthente pronarit të tij duke thirrur policinë, e cila shumë shpejt e gjeti pronarin.