Greqi: 7-10 ditët e ardhshme do të jenë me të vështira…

214

“Shtatë deri në dhjetë ditët e ardhshme do të jenë vërtet të vështira,” tha zëdhënësi I qeverisë Z. Stelios Petsas, duke shtuar se, situata është shumë e vështirë, që do të ketë shumë presion mbi Sistemin Shëndetësor, që ne duhet të dimë se po përballemi me një luftë

Zëdhënësi i qeverisë, Stelios Petsas, theksoi se nëse dikush hyn në faqen e internetit të organizatës evropiane ECDC sot dhe sheh rastet mesatare të 14 ditëve të fundit për 100,000 banorë, do të zbulojmë se Greqia është e pesta ose e gjashta në të dy rastet dhe vdekjet, nga fundi midis 36 vendeve.