Greqi, arratisen nga burgu dy shqiptar, njeri me akuzën për vrasje

Greqi

Tre vetë, dy shqiptarë dhe një gjeorgjian, u arratisën në mesnatë nga Departamenti i Transferimit, Petrou Ralli. Një shqiptar është akuzuar për vrasje, ndërsa shqiptari tjetër dhe gjeorgjiani akuzohen për drogë. Të burgosurit arritën të presin shufrat e hekurit të qelizë së tyre, dhe me çarçafë të kthyer në litar arritën të zbresin nga kati i dytë për të shijuar lirinë. Menjëherë është dhënë alarmi nga autoritetet në kërkimin e tyre . Përfundimisht, një prej tyre është identifikuar dhe arrestuar në oborrin e Divizionit të Transportit, ndërsa dy të tjerë janë shpallur në kërkim.

a