Greqi / Edhe një gomone tjetër nga Shqipëria bie ne duart e policisë

298

Sot një gomone ka vene ne alarm rojet bregdetare te antidrogës EL.AS, ku pas ores 15.30 te dites se sotme autoritetet e Egjinas kanë zbuluar gomonen me nje te huaj pak kilometra më larg ne Angjistri.

Informacioni nga autoritetet lokale thotë se bëhet fjalë për një shqiptar, i cili dyshohet se është i përfshirë në rastin e një anijeje të lëndëve narkotike , e cila ishte ngecur pasi u ndoq nga snajperë të lirë nënujorë apostuj (IAU) jashtë bregdetit të Lesvos.

Operacioni eshte ne zhvillim e sipër pasi autoritetet përcaktojnë nëse kishte drogë në bord dhe, natyrisht, cila është marrëdhënia me kartelin e drogës shqiptaro-shqiptare që transportonte kanabis në Turqi në këmbim të heroinës.