Greqi/ Në flakë kampi i refugjateve ne Moria, ka viktima

400

Rebelohen refugjatet pas flakeve qe ja marre përmasa te medha, aq sa media vendase ben fjale edhe per viktima. Kampi i Morias eshte me problematik persa i perket numrit te madhe te akomodimit te refugjateve. Sot ne mbremje tre kontinier kane marre zjarr dhe 12 mijë refugjatet jane në panik e sipër. Ne vendin e ngjarrjes kane mbritur tre mjete zjarrfikes nje helikopter  dhe punonjes te sherbimit.