Greqi : Kryeministri shqiptar në Trikalla

371

Edi Rama ka bërë një vizitë private në Greqi, ai ishte në qytet të enjten pasdite. Sipas portalit trikalavoice.gr, ai kishte drekuar në restorantin “Aigli” të hotelit “Panellinion” në qendër të Trikalës dhe menjëherë pas shijoi kafenë e tij në hijen e sheshit.

Ai shoqërohej nga burrat e rojes së tij. Ai u largua menjëherë pas kësaj. Vihet re se si kryetar i Bashkisë së Tiranës, Kryeministri shqiptar më parë kishte qenë në Trikala dhe ishte me të vërtetë mysafir nderi i komunitetit të tij të përhershëm që jetojnë në Greqi.