Bakojanis: Greqia duhet të ndryshojë faqen

930

Greqia duhet të ndryshojë faqen e saj ka thënë deputetja Dora Bakojanis nga Chania e Kretes. Zonja Bakojanis dërgoi një mesazh të uniteti, duke vënë në dukje se qëllimi i ND është duke ardhur sa më afër qytetarëve, duke propozuar vetë për të dalë nga kriza.

“Unë jam në Kretë nën drejtimin e Kyriakos Mitsotakis, duke marrë tani përgjegjësinë e Kretës për të nisur nga këtu nga Chania dhe pastaj për të shkruar nga të gjitha Kretës çështjet, hierarkinë e qëllimeve tona dhe për të ardhur sa më afër me sa më shumë njerëz që mundemi. Qëllimi ynë është të shpjegojmë programin e Demokracisë së Re, atë që ne po propozojmë për të dalë nga kriza dhe sa të mëdha dallimet tona janë nga qeveria aktuale “, tha ajo

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: