Greqi / Një i burgosur tenton te vetëvritet, pret me brisk damarët

255

Tenton ti jape fund jetës brenda në spital duke prerë me brisk damarët e duarve, por mjekët menjëherë kanë parandaluar më të keqen, raportojnë mediat vendase.

Ngjarrja ka ndodhur në pasditen e vonë të së hënës(29/07/2019) në Spitalin Universitar të Patras.

Klinika Psikiatrike në Patra

Sipas Tempo24.News, një i arrestuar i huaj që ishte transferuar nga burgu i Shën Stefanit në Klinikën Psikiatrike për ekzaminim, ai nxori një brisk nga goja e tij dhe preu venat në sy të pranishmëve. Mjekët u mobilizuan menjëherë dhe përfundimisht parandaluan më të keqen. I huaji i është shmangur çdo rrezik për jetën e tij, ende nuk eshte bere publike identideti i tij…