Greqi, pesë te vdekur dhe shtatë të plagosur nga moti i keq

337

Ne Greqine Veriore kane gjetur vdekjen pesë vendas, nje grua 54 vjeçare ne Halkidiki, ndërsa dy të vdekur të tjerë burrë e grua u regjistruan në Sozopol, ku ujrat e shumtë përmbyten banesen e tyre. Gjithashtu po edhe dy të vdekur janë raportuar në Potidea, Halkidiki.

Në një kamp refugjatesh janë plagosur shtate refugjate pasi nje peme ka rene mbi çadren e tyre. Meterelloget here pas here japin informacione mbi motin e keq, ndersa nje pjese tjeter e vendit po perballet me zjarret. Një grua humbi jetën në Nea Plagia.