Greqi, rebelohen emigrantët, katastrofë dhe sulme me sopatë ndaj policisë

Greqi

rebelohen emigrantetNë kampin  hot-spot mbahen mbi 650 afgane dhe pakistaneze.

rebelohen emigrantet-3Pasi kanë sulmuar policinë, atëherë ata kanë shkatërruar zyrën etavolinë e pritjes, por u desh ndërhyrja e Autoritetit Portual për të vendosur rendin. Episode të egra dhe luftime në përleshje ka ndodhur ditën e ejnte pasdite në ishullin e Leros, kur refugjatët e zemëruar sulmuan me sëpata, shkopinj, gurë dhe çdo gjë tjetër që gjendet në frontin e forcave të policisë. Nga ana e saj, policia është detyruar për të përdorur granatë tymuese, ku sëbashku me rojet bregedetare më në fund kanë kanë vendosur rendin në kamp, transmenton gazeta vendase Proto Thema.