Greqi: Rekord i trefishtë me 3,316 raste, 50 të vdekur dhe 310 të intubuar

232

3,316 raste të reja të virusit të ri u regjistruan, nga të cilat 24 u zbuluan pas kontrolleve në hyrjet e vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve është 66,637, nga të cilat 54.1% janë burra.

Më në fund, ka 50 vdekje të tjera të regjistruara dhe 959 vdekje gjithsej në vend, 387 (40.4%) gra dhe burrat e tjerë. Mosha mesatare e bashkëqytetarëve tanë që vdisnin ishte 80 vjeç dhe 96.9% kishin disa sëmundje themelore dhe / ose moshën 70 vjeç e lart.