Janinë: Tansportonte me makinë kanabis, arrestohet 32 vjeçari shqiptar

410

Dje ne mbremje është arrestuar nga policia nje 32-vjeçar që në makinën e tij u gjetën 43 kg lende kanabis.Ngjarrja ka ndodhur në Janinë në një rrugë provinciale në Zagori lindore, sipas një sinjalizimi ne polici. Në makinë me anën e qenit policia zbulon në nje vend te ndertuar apostafat 41 pako me nje peshe 43,8 kilogram. Gjithashtu, sipas medias vendase, makina e përdorur për transportimin e drogës u konfiskuan, si dhe  735 euro dhe dy telefona celularë. Personi i arrestuar do të sillet në Prokurorinë në Janinë.