Greqi: Viti shkollor fillon në 7 Shtator

263

Sipas një vendimi të Ministrisë së Arsimit

Më shpejt se një jave, do të hapen shkollat këtë vit, njoftim sipas Ministrisë së Arsimit. Kështu, viti i ri shkollor do të fillojë në 7 shtator. Qëllimi është që të përdoren ditët shtesë për të mbushur boshllëqet dhe kurset e përsëritura që munguan për shkak të pushimit të gjatë në vitin shkollor aktual, për shkak të karantinës për pandeminë koronavirus.