Greqi / Vodhi katër dhi, shqiptari dënohet 8 vite burg dhe 3.500 euro gjobë

92

Nje shqiptar 35-vjeçar është dënuar me 8 vite burg dhe 3 mijë e 500 euro gjobë nga Gjykata e Apelit të Dodekanezi, i cili akuzohet për vjedhje kafshësh, therrje të kafshësh, vjedhje dhe hyrja e paligjshme në Greqi

Së bashku me bashkatdhetarin e tij 43-vjeçar u shpallën fajtorë në nëntor 2016 nga Gjykata Treanëtarëshe e Apelit për Krimet e Dodekanezit për vjedhjen e katër dhive nga stalla e një blegtori nga Ialyssos, pasi i theri në vend, i ngarkoi në makinën e tyre dhe u largua.

Dy shqiptarët nuk ishin paraqitur para gjykatës, por ishin shpallur fajtorë, në mungesë, për vrasjen e katër dhive, vjedhjen e tyre dhe ishin dënuar me 10 vjet burg dhe 7.000 euro gjobë, pa ankesë. efekt, për secilin. Mediat vendase raportojnë gjithashtu se 43 -vjeçari është i paligjshëm në Greqi.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: