Greqia: Asnjë informacion nuk do ketë për fondet ne media

799

Keshtu është shprehur Drejtor i Grupit Parlamentar,SYRIZA-s, Kostas Zaharidis në një interviste për televizionin shtetëror ET-3, zyrtari i lartë i qeverisë SYRYZA. Asnjë vend nuk jep informacione në të tilla raste kur bëhet fjalë për fonde sekrete. Edhe Greqia nuk del jashtë kësaj kornize dhe nuk do te japë asnjë informacion te metejshme pasi përbën sekret shtetëror.Këto fonde janë dhënë me miratimin e Parlamentit dhe te tilla duhet të përmbajnë sekret shtetëror…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: