Greqia : Breshëri i shkeljeve turke në Egje nga avionët spiunë

811

35 shkelje te  hapësirës ajrore kombëtare te Greqise kane kryer sot dy avione luftarak CN-235, në verilindje te Egjeut Qendrore dhe Juglindore.

Në dy raste, avione luftëtarake turq shkelën gjithashtu rregullat e trafikut ajror në FIR të Athinës.

Vihet re se edhe dje u kryen 14 shkelje të hapësirës ajrore kombëtare, në Egjeun Qendrore dhe Juglindore, nga 10 avionë  F-16.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: