Dy shperthime zjarri ne Zakynthos

914

Dy vatra zjarri të reja në fshatrat e Macherado në  “Kataloupos” dhe në fshatin Koilomenos, shpërthyen disa minuta më parë në Zakynthos. Të dy zjarret po djegin pyje, ndërsa të dy fshatrat nuk janë në rrezik. Të dy vatër erdhën vetëm në disa çaste nga njëri-tjetri. Ne vend kane mbritur 5 mjete si dhe pritet te vije mbështetja e nga ajri, raportojne mediat vendase
Këtë e pëlqejnë %d blogues: