Greqia vendi më i bukur në botë për vitin 2019

831

Greqia u votua si vendi më i bukur në botë për vitin 2019 nga mijëra lexues të revistës së famshme të udhëtimit ” Condé Nast Traveler”, si pjesë e çmimeve të saj vjetore të Turizmit, me qendër në New York!

 “Greqia vazhdon të mahnisë imagjinatën tuaj me eksitim në të gjitha fushat “ shkruan revista vendi me i mirë në Botë për vitin 2019, duke lavdëruar Greqinë, ndërsa është ende në trazira artificiale, po rrezaton, shkëlqenë, verbonë, tërheqin dhe frymëzojnë miliona njerëz në të gjithë tokën!

Kështu Greqia e pakrahasueshme lë pas vendet e “huadhënësve”, si dhe të gjitha të ashtuquajturat “destinacione ekzotike”, siç mund të shihet në 20 vendet e renditjes:

1.Greqia

2.Italia

3. SHBA

4. Afrika e Jugut

5. Franca

6. Spanja

7. India

8. Australia

9.Tajlandi

10.Meksika

11. Zelanda e Re

12.Portogalia

13.Kanada

14. Argjentina

15. Sri Lanka

16.Maroku

17. Indonesia

18. Irlanda

19. Japonia

20. Vietnami