Greqi / Vajza 2 vjeçare RREMBYER nuk është me origjinë shqiptare

239

Nuk arrij te kuptojme pse disa media shqiptare ja fusin kot pa marre mundimin për rastin e rrëmbimit te vajzës dy vjeçare, te pyesin autoritet perkatese por informojnë gabim opinionin shqiptar.

Sapo kominikova me telefon me autoritetin perkates qe ka nxjerre njoftimin per mediat vendase dhe me konfirmoi se vajza nuk eshte me origjine shqiptare.

Do ishte e mira qe te thuhet everteta dhe jo genjeshtra, te merret mundimi para publikimit te lajmit dhe jo te behet lajm mbi pa te verten …Turp…!