I shpallur në kërkim nga policia greke, vihet në pranga një shqiptar në kufi

Aktualitet

Një shtetas shqiptar ishpallur në kërkim është arrestuar në Piken Kufitare greke nga punonjësit e policisë.

Ndaj tij është dhënë dënimi me 3 vite burg për blerje, posedim dhe trafik droge. I arrestuari do të dërgohet në Prokurorinë e Janines.