Indi: 84-vjeçari fallsifikonte idenditetin dhe merr 12 doza vaksine për t’u ndjerë më i fortë

61

Falsifikonte identitetin të shtetasve të tjerë, për t’u vaksinuar në qendra të ndryshme vaksinimi që të ndihesh më i fortë.

Ai mashtroi autoritetet që të qëndronte në radhë në qendrat e vaksinimit. Në më pak se një vit, 84-vjeçari indian Brahmadev Mandal mori dymbëdhjetë doza të vaksinës së koronavirusit për t’u ndjerë, siç tha ai, më i fortë.

Postieri në pension pohoi gjithashtu se i është hequr dhimbja në gju dhe ka vuajtur prej 8 vitesh.

Duke falsifikuar identitetin e shtetasve të tjerë, i moshuari indian mbyllte takime për t’u vaksinuar në qendra të ndryshme vaksinimi. Derisa u përlesh me policinë.

84-vjeçari, banor i Biharit, përballet me një mori akuzash, siç raporton gazeta “Nationalpost”.

“Ai kishte rezervuar data në qendra të ndryshme vaksinimi. Në fakt, ai kishte dhënë dy doza të vaksinës kundër koronavirusit me gjysmë ore diferencë prillin e kaluar”, thuhet në publikimin përkatës.

“Ne kemi gjetur tashmë prova se ai ka administruar tetë doza të vaksinës në katër zona,” tha kirurgu indian Amarendra Pratap Sazi për BBC.

Mandal, i cili “mbante të shkruara me dorë” shënime për datat, oraret dhe zonën e qendrës së vaksinimit, pretendoi se kishte dhënë 11 doza të vaksinës midis shkurtit dhe dhjetorit 2021.

Ai ka bërë vaksinën e dymbëdhjetë më 4 janar, sipas autoriteteve policore në bazë të asaj që ka dëshmuar. “Kampioni i vaksinës” kundër Covid theksoi gjithashtu se donte të ndihej më i fortë dhe pohoi se vaksinat e lehtësuan atë një herë e mirë nga dhimbjet e kyçeve.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: