Iran: 123 vdekje të tjera – gjithsej 2.640

225

Në total, numri i koronavirusëve në vend tani ka tejkaluar 38.300.

Numri i vdekjeve nga koronavirusi në Iran ka arritur në 2.640 dhe ai i personave të infektuar me 38.309, sipas një postimi sot në Twitter i një zyrtari të Ministrisë së Shëndetësisë.

“Në 24 orët e kaluara, ishin regjistruar 123 vdekje dhe 2.901 me infeksione, duke e çuar numrin e përgjithshëm të personave të infektuar në 38309”, ka shkruar Ministri i Shëndetësisë i Iranit Alireza Wahhabzadeh në Twitter. “12.931 njerëz të infektuar me virus janë rikuperuar.”