Itali, gjobë prej 2.000 € kryeministrit Renzo

889

kryeministri italian renzo-2Focus News.al   /  Tre vjet më vonë ka zbuluar vetë Kryeministri Italian një gjobë që e kishte marrë vite më parë.

Agjencia e mbledhjes së taksave Equitalia ka dërguar një gjobë prej 2000 eurosh për kryeministrin Matteo Renzi, i cili e ka zbuluar po vetë…

“Gruaja ime, në fakt, më kishte dhënë faturën për të paguar gjobën, por e kam humbur atë dhe pastaj në vazhdim e kisha harruar këtë gjë. Tani unë duhet të paguajnë 2.000 euro për një gjobë që më kishin vendosur tre vjet më parë, “tha Renzo gjatë një konference shtypi.




Këtë e pëlqejnë %d blogues: