Bën avokatin dhe mashtronte shqiptarët

Emigracioni

falsifikimi ne focus-2Focus News.al  /  Bënte avokatin për të dhënë leje qëndrimi për të huajt është 56 vjeçari banor i ishullin të Rodosit, i cili u arrestua nga policia Rhodes, me akuzën, falsifikim, mashtrim dhe shkelje të legjislacionit që rregullon qëndrimin e të huajve.

Në mënyrë të veçantë, greku 56 vjeçar  pretendonte se ishte avokat me pretekstin e përfundimit të procedurave të lejeve të qëndrimit të emigrantëve huaj në Greqi, sistematikisht ishte i aftë të mashtronte shtetas shqiptarë, duke i pajisur me dokumente e me certifikata të falsifikuara.

Në mënyrë të veçantë, nga hetimi doli se kishte të bënte me tetë raste, të cilat janë kryer që nga fillimi i 2015 deri më sot, me përfitime ekonomike që shkojnë në 15,000 euro.

Emigrantët duhet të tregojnë kujdes dhe të mos bien preh e këtyre njerezve, të cilët me mashtrime pasi vetëm pasoja do te kenë…