Ja kush është njeriu më i pasur në botë, një ish librashitës!

Bota

Brenda një kohe të shkurtër fitoi 800 milion dollarë …Bëhet falë Jeff Bezos i cili ka lënë pas BIL Gkeits, dhe është tashmë njeriu më i pasur në botë.

Rritja aktuale e aksioneve së Amazon dhe rënia e aksioneve së Microsoft-it, i kushtuan biznesmenit Jeff Bezos vendin e parë për herë të parë pas shtatë vjetësh. Sipas agjensisë Bloomberg, biznesmeni amerikan Jeff Bezos me pasuritë mbi 90 miliard $, është aktualisht njeriu më i pasur në botë.

Jo keq për dikë që ka filluar me shitjen e librave në garazhin e tij vetëm para 22