Kaloi kufirin me 130 kg kanabis, arrestohet shqiptari

Greqi

Nje 27-vjeçar shqiptar eshte arrestuar dhe u dërgua në zyrën e prokurorisë penale në Kastoria, ku akuzohet  për transportim dhe posedim të drogës për qëllime trafikimi, ndërsa vazhdon ekzaminimi  telefonit të tij celular për të identifikuar pranuesit e kanabisit..

Atij ju gjeten te paketruara 29 qese te kanabisit të papërpunuar me një peshë totale prej 129 kg dhe 970 gramsh.