Këtë polici nuk e duam …!

Aktualitet Kryesore

Një polici e shpërfytyruar nuk i duhet populli.

Policia e vertete nuk eshte ajo qe shikojme njerëz me uniformë.  Duam nje polici me fisnikeri dhe ne mbrojtje te qytetarise. Një polici që te ngjall shprese që nuk të vret, por te jep qetësi.

Kemi një polici allashqiptarçe që komandohet nga njerez në lidhje miqesie me grate dashnore. Atë e ka shpërfytyruar sistemi politik i cili e ka përdorur për qellime të caktuar kundër interesave te popullit.

Nuk duam një polic që vret fëmijë në det, në rrugë, polic që vret gruan apo kolegun e tij ne zyrë, polic të dëbuar për drogë me vepra penale, por që i besojnë uniformën. Polic te pa arsimuar dhe pa dinjitet dhe karakter.