Media austriake : Shqipëria na tregon se ka jetë pas Coronavirusit

312

Pothuajse është e çuditshme të njoftosh që BE ka vendosur të hap bisedimet e pranimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë.

Në kohën e coronavirusit planifikimi ynë i jetës thjesht shkon deri në festën e Pashkës- a mund të dalim atëherë apo jo? Bota jashtë? Jo një çështje. Hymë brenda, shkruan gazeta prestigjioze “KLEINE ZEITUNG”