Media greke: Ja axhenta e bisedimeve Micotakis – Rama…!

426

Media greke zbulon axhenten e kryeministrit grek gjatë vizites se tij ne SHBA nga 22-27 shtator, ku kryeminitri grek Micotakis do te bej kater takime te rendesishme.

Takimin e pare kryeministri grek do ta bej me me 24-15 shtator me presidentin turk Erdogan, si dhe me pas me presidentin e SHBA  z.D.Tramp, ndjekur me pas me presidentin e Maqedonise se Veriut z. Zaev ku epiqendra e takimit do jete marreveshja e Prespër, ku qeveria e tij është kundra, ndërsa do ta mbylli takimin me kryeministrin shqiptar ku do të ngrejë çështjen e pakicës Greke.