Dalin detaje te reja dhe foto për transportin e 951 kg kanabis

303

Sipas mediave greke furgoni ishte vjedhur ne Departamentin e Sigurise ne Patision, Athine me 5 Priil 2019 dhe qarkullonte me targa tjeter.
Droga ishte ambalazhuar ne 591 pako me kanabis me nje peshe 951.650 kg.
Policia ka sekuestruar tre telefona celulare dhe 300 euro, si dhe automjeti me sasine kanabis.