Miku i deputetit Ndocaj zgjidhet President i PE

Lajme

Një ndër miqtë më të mire, si dhe një nga eskponentët më të mirë të protagonizmit europian, është i nderuari Antonio Tajani, kandidat zyrtar për President të Parlamentit Europian. Ai ka shanse reale të jetë fitues, sepse në votimin e parë nuk e ka kaluar fitoren për pesë vota. Takimet e fundit të deputetit Eduart Ndoci me kandidatin Antonio Tajani kanë qene të shpeshta dhe këtë miqësi që kanë do e kthejnë në favorin e Integrimit Europian të Shqipërisë.

Lidhur me këtë deputeti Ndocaj ka hedhur në profiling e tij në facebook urimin që I bën Antonio Tajanit shoqeruar edhe me një foto.

Të gjithë duhet të votojnë për fitoren e tij. Urime Presidentit Tajani, si dhe deputetit Eduart Ndocaj