Milano: Treni del nga shinat, 2 të vdekur dhe 31 të plagosur

334

Sipas njoftimeve të mediave italiane, numri i të vdekurve mund të ishte shumë më i lartë

Dy shoferë të trenit të vdekur dhe 31 të plagosur janë raporti tragjik i daljes të trenit me shpejtësi të lartë këtë mëngjes pak para 7 (orës lokale) jashtë qytetit të Lodi, afër Milanos. Në të njëjtën kohë, siç raportojnë mediat italiane, numri i të vdekurve mund të jetë shumë më i lartë. Dy shoferët që vdiqën ishin 30 vjeç dhe të lënduarit nuk janë në gjendje të rëndë.