Ministri Papas: Termi “Maqedoni” ekziston dhe ne e kemi pranuar atë

641

“Ne jemi të gatshëm për kalimin në radio digjitale”, ka thënë ministri për Politikën Digital, Telekomunikacionit dhe Informacionit Nikos Pappas, duke folur këtë mëngjes në stacion radio “e kuqe” të Selanikut.

Termi “Maqedoni” ekziston dhe ne e kemi pranuar atë…Ne jemi një vend demokratik dhe të gjithë mund të bëjë atë që mendon. Tubimi nuk mund të mbrojë interesat e vendit dhe aktualisht nuk ndihmon. Çështja ka nevojë për qetësi. Ne të gjithë duhet të pajtohemi, që pas Marrëveshjes së Përkohshme, termi “Maqedoni” ekziston dhe ne e kemi pranuar atë. dhe gjëra të dëshironte po shkojnë në negociatat me një marrëveshje e cila do të jetë e pranueshme në anën tjetër për të rimarrë rolin strategjik të Greqisë veriore në rajon“, tha ministri Papas/newsbeast/